Na, mivel már többen jelezték hogy nem írtam újat, most írok. De nincs miről igazán. De ezúton idézném egy korábbi bejegyzésem részletét: "Ezentúl rövidítetten írok, és csak arról a napról amiben történt is valami érdekes. Mivel elég egyformák a hetek, napirend, hetirend van, szal értelmetlen folyton írni mindenről."

Igen, kb ennyi van. Hétfő whippersnapers, park, kedd kitalálok valamit, szerda könyvtár park, csütörtök kitalálok valamit, péntek vagy szabad vagy nem ha nem akkor Horniman vagy zenés-táncos izé a gyereknek. Hétvégék rövidek és túl sok mindennel kéne foglalkoznom. Ennyi.

Majd ha összerendezem magam és a millió dolgomat és épp nem kapok idegrohamot valami miatt (mint jelen pillanatban is ritkaszar kedvem van) akkor majd fogok írni részletesebben.

Tessék türelemmel lenni

Szerző: Lexamy  2010.09.28. 19:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lexamy-lon.blog.hu/api/trackback/id/tr232330322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása